EMAG

Milionarul Adrian Martian si copiii sai, gasiti de politie in Serbia

publicat 2024-10-17 17:45:25 (Libertatea)

Milionarul Adrian Martian si copiii sai, gasiti de politie in Serbia Politia Romana a anuntat ca milionarul Adrian Martian si cei trei copii ai sai, dati disparuti pe 14 octombrie, au fost gasiti in Serbia. Autoritatilee romane au finalizat „operatiunile de localizare si depistare a cetateanului roman (Martian Adrian) si a celor trei minori (Martian Rania Adriana, Martian Antonio Adrian si Martian Raisa Antonia), in Serbia, […]

Alte stiri de la Libertatea:

Noul Ferrari F80 este cel mai rapid bolid din lume si costa 3,5 milioane de euro | VIDEO
Mesaj Ro-Alert primit de locuitorii din judetul Constanta. "Exista posibilitatea caderii unor obiecte din spatiul aerian"
Nicusor Dan, despre referendum: "Daca va fi aprobat de CGMB, trebuie sa aiba loc potrivit legii si Constitutiei" 
Romanul impuscat in cap de granicerii bulgari, in timp ce se afla la furat de lemne, a murit. El crestea singur cinci copii
5 stiri by Libertatea - Fii la curent cu cele mai importante informatii ale zilei!
Cazinoul din Constanta ar putea fi gata luna viitoare, dupa 4 ani de lucrari. Costul reparatiilor depaseste 11 milioane de euro 
Cauzele unui fapt statistic infiorator: 41% dintre tinerii romani ar accepta dictatura. Sociolog: "Totul este deja luat de generatiile precedente"
Primarul din Busteni, Mircea Corbu, reclamat de o subalterna ca a agresat-o: "Ba din contra! Am zis ca doamna imi da si vreuna"
O tanara din Iasi si-a gasit fratii gemeni, abandonati in maternitate, dupa trei decenii. "Au fost adoptati in Elvetia"
Maia Sandu si Renato Usatii, favoriti sa intre in turul al doilea la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, potrivit ultimului sondaj de opinie
Alege sa fii elegant si sa te simti confortabil in fiecare zi: alege calitatea Seroussi
Zelenski spune ca 10.000 de soldati nord-coreeni se pregatesc sa fie trimisi in Ucraina: "Primul pas catre un razboi mondial"
Israelul a atacat o scoala din Fasia Gaza. Bilantul se ridica la 28 de morti si 160 de raniti
Reactia lui Teo Trandafir dupa ce a aflat ca Theo Rose s-a casatorit in secret cu Anghel Damian: "Ea e ostenita, toata ziua canta la nunti"
Cat costa hainele vandute de Alexia Eram. Fiica Andreei Esca si-a lansat recent afacerea: "Totul este creat la noi in tara"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.